Предимства на метода видеодиагностика на канали

Професионалната видеодиагностика на канали е щадяща иновативна технология, която влиза в употреба при разнообразие от случаи и проблеми с канализационната мрежа. Съществуват различни методи, за да се справите със запушване у дома с подръчни средства, но в повечето случаи това не е достатъчно, за да избегнете ремонта.

Защо избирате този способ? Най-важното преимущество на висококачествената видеодиагностика на канали е бързината, с която се открива проблемният участък. Точното локализиране на мястото, където има запушване или друг проблем, не отнема много време, тъй като благодарение на специализираната техника професионалистите работят действително бързо. Освен това сами може да се уверите в „откритията“ на робота или жилото с камера. Така ще разполагате с пълната информация в какво се състои проблемът, а също и как най-бързо и качествено може да бъде решен.

видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали – едно решение на много проблеми

Видеодиагностиката има още няколко съществени преимущества. Тя е страхотен начин да направите задълбочена проверка дали новоизградената канализационна мрежа е добре почистена, а и добре направена, преди да бъде въведена в експлоатация. Защото, съгласете се, тръгне ли водата по нея, усилията да поправите щетите ще са в пъти повече. Тази технология ще идентифицира и намери тръби, които не знаете, че съществуват. Без

да къртите напосоки, видеодиагностиката Ви дава ценно знание. Такова е и знанието какви точно тръби са положени, съответно – какви видове тръби следва да закупите при евентуален ремонт на мрежата. Или по друг начин казано – спирате да взимате решения на сляпо и правите информирани избори, от които след това не се разочаровате.