Отпушване на канали

Нашата фирма разполага с опитен персонал и професионално оборудване за отпушване на канали. Работим с професионални пружини за отпушване на канали на фирма REMS. С тях вадим парцали, косми и други причинители на запушвания на канали. Използваме ги също за отпушване на канали на мивки ,отпушване на сифони, отпушване на тоалетни, отпушване на водосточни тръби и други. Отпушваме канали и с помпа за високо налягане /WOMA/ с налягане от 150 бара. Професионалната техника ни позволява да отпушим вашия канал буквално за минути. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Как се "лекуват" запушените канали?
Професионалното отпушване на канали се извършва от специалисти с необходимите знания и качества + подходящо оборудване. Опитът и уменията на нашите специалисти гарантирано ще Ви спестят време и главоболия. Проблемният участък ще бъде локализиран максимално бързо,а отстраняването на проблема ще се направи по възможно най-ефективния и чист начин.
Какво оборудване се използва за целта?
  • камери за видео диагностика
  • специални пружини(REMS)
  • помпи със струя под високо налягане – от 120 до 320 литра в минута, 120 – 150 атмосфери,
Колко струва тази услуга?
Цените за отпушването на канали зависят от мястото и вида на замърсяването. За повече информация се обадете на тел: +359 899 122 122.