Отводняване на мазета, сгради и къщи

Професионално отводняване

Ако имате наводнено мазе, гараж, сутерен или строителен обект най-разумно и изгодно би било да потърсите услугите на фирма, която разполага с професионално оборудване и познава тънкостите при отводняването на големи помещения и съоръжения. Нашия професионализъм ще спести Вашите време, усилия и пари.

Цени и оборудване

Цената най-често зависи от обема вода и времето за нейното изпомпване от вашата къща. Вакуумните помпи с по-голям капацитет винаги са по-изгодни, защото с тях става по-бързи и по-евтино изпомпването от мазета. Канали.инфо Ви предлага по-бързо и по-евтино отводняване с голяма и мощна ваккумна помпа с капацитет 90 кубични метра за час. В случай, че Вашето помещение е с по-малки размери и обема на водата е по-малък ще решим проблема Ви с по-малки и по-мобилни помпи.

Свържете се с нас

За връзка с нас наберете 0899 122 122 или 0892 300 300. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

Причини за наводняване

Наводнявания се случват целогодишно и сезонно. Най-често се получават в следствие на различни обстоятелства като:

  • Повреда или разместване на тръби във водопроводната система;
  • Повреда или разместване на тръби в канализацията на Вашата сграда или в основната канализационна система;
  • В следствие на поройни дъждове или бързо топене на снегове;
  • Запушвания от растителност, битови, биологични или строителни отпадъци.

Много често проблема е запушване на тръба в недостъпно място в сградата, което не може да се види с просто око. За да открием и отстраним запушването е необходимо професионално оборудване за видеодиагностика, пружини и помпи с високо налягане от 150 бара за отпушване и прочистване на тръби, опитни специалисти и допълнително оборудване.

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!

Предлагаме Ви богат асортимент от качествени услуги и професионално оборудване, с които ще решим всеки проблем свързан с отводняване, отстраняване на ВиК повреди, запушвания и всякакви ремонти на Вик системи.