Видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали се прилага, когато често се случват запушвания. С тази услуга лесно и безпроблемно се установява причината за регулярните проблеми. А те обикновено са причинени от разместване на канала, попадане на твърди отпадъци в него като късове бетон, тухли, камъни, прораснали корени или сплескана PVC тръба.

Най-честите причини

Извършването на видеодиагностика е задължително при регулярни запушвания на проблемни канали. Най-срещаните причина за блокирането им са:

  • разместен канал или тръба
  • пропадане на тръби
  • сплескана PVC тръба
  • твърди строителни отпадъци
  • камъни
  • прораснали корени в канализацията

Ние разполагаме със специализирано оборудване за отпушване на сифони и канали, предназначено за видеодиагностика на канали и канализационни системи. Камерите, предназначени за извършване на видеодиагностика, достигат до проблемния участък, като за целта не се налага къртене, разкопаване или други скъпоструващи дейности.

Цени за видеодиагностика на канали

Всеки конкретен казус е индивидуален по сложност и зависи от дълбочината, на която е проблемният участък. Не са изключение случаите, в които запушването е на повече от 10 метра от началото на канала. Цената се формира от това дали тръбата е достатъчно проходима, за да се вкара специализираната камера, има ли неорганични или органични препятствия, дали се налага почистване с оборудване като помпи с високо налягане, пружини за почистване на канали, дали трябва да се извърши отпушване на канала в банята, отпушване на канал на къща и т.н.

Свържете се с нас за видеодиагностика на канали

На Ваше разположение сме на телефони 0892 300 300 или 0899 122 122. Ние работим 7 дни в седмицата, по всяко време на денонощието.

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!

Разчитайте на нас за разнообразни професионални услуги за отпушване на канали, тоалетни, мивки или друго. Разполагаме с необходимата специализирана техника, работим максимално чисто, бързо и прецизно. Ние откриваме проблемните места, извършваме диагностика и предлагаме изгодни и разумни решения.