Видеодиагностика на канали

Видеодиагностиката е за проблемни канали или канали, които се запушват често. С видеодиагностиката ние ще видим причината за честите запушвания. Най-често срещаните проблеми са: разместен канал, сплескана PVC тръба, твърди отпадъци от бетон, камъни, тухли и др.,прораснали корени в канала. След направената видеодиагностика ще ви бъде предоставен запис показващ проблемните участъци на канала.

Най-честите причини

Видеодиагностиката е задължителна при проблемни канали или канали, които се запушват често. Най-честите причини са запушванията са:

  • разместен канал или тръба,
  • пропадане на тръби
  • сплескана PVC тръба,
  • твърди строителни отпадъци
  • камъни,
  • прораснали корени в канализацията

Т.Д.И 2005 ЕООД разполага с професионално оборудване за видеодиганстика на канали и канализационни системи. Със специализираните камери се достига до проблемния участък и да се диагностицира проблемът без да се налага разкопаване, къртене или други неприятни и скъпоструващи услуги.

Цени

Всеки случай е индивидуален и зависи от отстоянието – дълбочината, на която се намира проблема. Случва се проблема да е на повече от 10 метра от отвора, в който се вкарва камерата и почти винаги има органични и неорганични препядствия. Цената зависи от това дали тръбите са проходими за камерата и дали е необходимо почистване със специализирана техника като пружини за почистване на канали или помпи с високо налягане.

Свържете се с нас

За видеодиагностика на канали наберете 0899 122 122 или 0892 300 300. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!

Предлагаме Ви богат асортимент от качествени услуги и професионално оборудване, с които ще решим всяка грижа свързана с Вашия запушен канал, мивка, тоалетна или друго. Винаги се стараем да работим бързо и максимално чисто. Ще открием проблемното място, ще направим точна диагноза и ще Ви предложим разумно и изгодно решение.