Вашата фирма за почистване на септични ями

Септичната яма е оптимална опция в районите със слабо развита или липсваща канализационна мрежа, но те имат нужда от поддръжка. Ние сме реномирана фирма за почистване на септични ями и предлагаме периодична профилактика. Преливането на това съоръжение създава невъобразими неприятности на всеки собственик на имот. Дори и да е проектирана правилно едно запушване на системата или наводнение е на първо място в класацията на инциденти, които не искате да Ви се случват. Преливане се получава, когато попивателната способност на септичната яма не може да поеме голям дебит отпадни води. Превенцията и използването на професионални услуги са единственото решение, за да не допускате това.

фирма за почистване на септични ями, почистване на септични ями, септични ями

Цени за почистване на септични ями

Цената на услугите на нашата фирма за почистване на септични ями зависят от това какъв е обемът на ямата и колко време отнема нейното почистване. Ние от Канали.инфо разполагаме с необходимото специализирано оборудване, за да се справим.

Възползвайте се от навременно и бързо почистване на ями с нашите специализирани камиони:

  • За трудно достъпни терени и тесни улици – цистерна от 5 кубични метра
  • За ями с голяма дълбочина от над 8 метра – цистерна от 10 кубични метра
  • За съоръжения с утаител или локална пречиствателна станция – цистерна от 20 кубични метра

Свържете се с нас за почистване на септична яма

Можете да ни потърсите на телефон 0892 300 300 или 0899 122 122.

Работим 7 дни в седмицата и сме на разположение 24 часа в денонощието.

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!

Доверете се на компания с богат и разнообразен опит в почистването и профилактиката на септични ями, пречиствателни станции и утаители. Разполагаме с набор от специализирано оборудване и работим бързо и качествено. Разчитайте на нас да изпомпаме и извозим отпадните води далеч от Вашия имот!