Почистване на септични ями

Септичните ями са отлично решение за райони със слабо развита канализационна мрежа и както всяка канализационна система ямите имат нужда от периодична профилактика и почистване. Дори ямата да е проектирана правилно при наводнение или запушване в системата се случва да прелее и да създаде куп неприятности. Най-често ямите преливат, когато дебитът на отпадните води надхвърли попивателната способност на ямата. За да се избегне преливането най-разумно да се действа превантивно като се обърнете към специалисти с богат опит и професионално оборудване.

Цени

Цената за почистване на септични ями зависи от това, какъв е обема на септичната яма и колко време ще отнеме нейно почистване. Канали.инфо разполага с богат асортимент от професионално оборудване, с което ще почисти абсолютно всяка септична яма.

Предлагаме Ви бързо и удобно почистване с различни по обем камиони според Вашите нужди:

  • Цистерна 5 кубични метра за тесни улици и трудно достъпни места
  • Цистерна 10 кубични метра за ями с голяма дълбочина – 8 метра и повече
  • Цистерна 20 кубични метра за съоръжение с утаители и локални пречиствателни станции

Свържете се с нас

За почистване на септични ями наберете 0899 122 122 или 0892 300 300.
24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!

Предлагаме Ви богат асортимент от качествени услуги и професионално оборудване, с които ще решим всяка грижа свързана с Вашата септична яма, утаител или пречиствателна станция. Винаги се стараем да работим бързо и максимално чисто. Изпомпваме отпадните води и ги извозваме далеч от Вашата сграда.