намерете ни

Контакти

намерете ни
телефон за връзка
телефон за връзка
0899 122 122
Имейл

Имейл

office@kanali.info

Видеодиагностика на канали

Видеодиагностиката е за проблемни канали или канали, които се запушват често. С видеодиагностиката ние ще видим причината за честите запушвания. Най-често срещаните проблеми са: разместен канал, сплескана PVC тръба, твърди отпадъци от бетон, камъни, тухли и др.,прораснали корени в канала. След направената видеодиагностика ще ви бъде предоставен запис показващ проблемните участъци на канала.
НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРИЧИНИ

Видеодиагностиката е задължителна при проблемни канали или канали, които се запушват често. Най-честите причини са запушванията са:
 - разместен канал или тръба,
 - пропадане на тръби
 - сплескана PVC тръба,
 - твърди строителни отпадъци
 - камъни,
 - прораснали корени в канализацията

Канали.инфо разполага с професионално оборудване за видеодиганстика на канали и канализационни системи Rotenberger. Със специално пригодената, дистанционно управляема, гъвкава камера лесно може да се достигне до проблемния участък и да се диагностицира без да се налага разкопаване, къртене или друга неприятна и скъпоструваща работа. След направената видеодиагностика пожелание ще Ви бъде предоставен запис показващ проблемните участъци на канала. Камерите са цифрови и информацията може да се съхранява на електронен носител.


ЦЕНИ

Всеки случай е индивидуален и зависи от отстоянието - дълбочината, на която се намира проблема. Случва се проблема да е на повече от 10 метра от отвора, в който се вкарва камерата и почти винаги има органични и неорганични препядствия. Цената зависи от това дали тръбите са проходими за камерата и дали е необходимо почистване със специализирана техника като пружини за почистване на канали или помпи с високо налягане.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За видеодиагностика на канали наберете 0899 122 122 или 0892 300 300. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ!
Предлагаме Ви богат асортимент от качествени услуги и професионално оборудване, с които ще решим всяка грижа свързана с Вашия запушен канал, мивка, тоалетна или друго. Винаги се стараем да работим бързо и максимално чисто. Ще открием проблемното място, ще направим точна диагноза и ще Ви предложим разумно и изгодно решение.


Галерия