намерете ни

Контакти

намерете ни
телефон за връзка
телефон за връзка
0899 122 122
Имейл

Имейл

office@kanali.info

Услуги

KANALI.INFO

Отпушване на канали, Изпомпване на септични ями, ВиК услуги, Отводняване на строителни обекти, мазета, басейни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Нашата фирма разполага с опитен персонал и професионално оборудване за отпушване на канали. Работим с професионални пружини за отпушване на канали на фирма REMS. С тях вадим парцали, косми и други причинители на запушвания на канали. Използваме ги също за отпушване на канали на мивки ,отпушване на сифони, отпушване на тоалетни, отпушване на водосточни тръби и други. Отпушваме канали и с помпа за високо налягане /WOMA/ с налягане от 150 бара. Професионалната техника ни позволява да отпушим вашия канал буквално за минути. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


ИЗПОМПВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ, ШАХТИ И ДРУГИ

Фирмата има различни по големина камиони 5,10 и 20 м3. Когато вашата септична яма прелива и се намира на тясна улица нашият малък 5 м3 камион ще свърши работа без излишни усложнения. Ако септичната ви яма е с по-голяма дълбочина (8-10 и повече метра) ще разрешим проблема с 10 м3 камион. Ако пък сте предприятие и имате нужда от изпомпване на голяма септична яма на помощ идва 20 м3 камион. Стремим се винаги да работим бързо и чисто. Изберете нас и няма да съжалявате. Свържете с нас на 0899-122-122


ОТВОДНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ, МАЗЕТА, БАСЕЙНИ И ДРУГИ

Фирмата разполага с помпа за отводняване на обекти с голям капацитет от 90м3/час. С тази техника отводняването на вашия обект е по-бързо и по-евтино. Разполагаме и с по-малки помпи за по-малки количества вода.


ВИДЕОДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ

Видеодиагностиката е за проблемни канали или канали, които се запушват често. С водеодиагностиката ние ще видим причината за честите запушвания. Най-често срещаните проблеми са: разместен канал, сплескана PVC тръба, твърди отпадъци от бетон, камъни, тухли и др.,прораснали корени в канала. След направената видеодиагностика ще ви бъде предоставен запис показващ проблемните участъци на канала.


ПОЧИСТВАНЕ НА АВТОМИВКИ, КЛАДЕНЦИ И ДРУГИ

За почистване на кладенци, автомивки и други се свържете с нас на 0899-122-122.


ДОСТАВКА НА ВОДА

За доставка на вода се свържете с нас на 0899-122-122.


ИЗМИВАНЕ НА УЛИЦИ, ПЛАЦОВЕ И ПЛОЩАДИ

Ако имате нужда от бързо и качествено измиване на улици, плацове или площадки ние сме на Ваше разположение по всяко време.


В и К ПРОФИЛАКТИКА

За въпроси свързани с профилактика на канали и ВиК инсталации и други услуги се свържете с нас на 0899-122-122.


АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИРМИ И ГРАЖДАНИ

Ако желаете целогодишен абонамент за поддръжка на канали, ВиК инсталации и други услуги се свържете с нас на 0899-122-122.